Horizontal Braiding Mesin BFB24W-114DS

Pondok Description:

Bubuka BFB-W runtuyan tunggal atawa ganda mesin braiding horizontal speed tinggi nyaéta ngadopsi teknologi braiding kaunggulan, kayaning panganteur manusa mesin, kontrol inverter na sél kontrol purwakarta, otomatis pelumas, gear transmisi di -phase, pneumatic jeung desain tekanan hidrolik .the mesin braiding bisa datang leres braiding tunggal atawa ganda. mesin braiding kami bisa dipaké dina tekanan tinggi karét selang .auto selang motor, otomatis drive ngarobah selang, selang marake, nerapkeun marake selang, condit otomatis hawa ...


jéntré produk

Tags produk

perkenalan

BFB-W runtuyan tunggal atawa ganda mesin braiding horizontal speed tinggi nyaéta ngadopsi teknologi braiding kaunggulan, kayaning panganteur manusa mesin, kontrol inverter na sél kontrol purwakarta, otomatis pelumas, gear transmisi di -phase, pneumatic jeung desain tekanan hidrolik .the mesin braiding tiasa datangna leres braiding tunggal atawa ganda. mesin braiding kami bisa dipaké dina tekanan tinggi karét selang .auto selang motor, otomatis drive ngarobah selang, selang marake, nerapkeun selang marake, otomatis hawa kaayaan selang, sambungan kabel sarta selang karét industri, selang plastik ditingkatkeun braiding.

 

Fitur:

1 Hiji jalma bisa operasi sababaraha mesin .when nu bobbin kosong, kawat pegat mesin bakal ngeureunkeun .the surem alarem

2 Operasional gampang, digital tampilan setting pitch ku kadali digital. Mesin amprok tampilan ku tampilan digital

3 otomatis, téhnologi Kauntungan, ngadopsi panganteur manusa mesin, purwakarta coder sél kontrol, kontrol inverter, cacah fungsi, operasi.

4 kualitas alus, efisiensi tinggi .Often dipaké tombol operasi efisiensi .The luar dibereskeun téh dua kali séjén tipe mesin braiding

5 Desain téh dipercaya, alus kaluar katingal

noise 6.Less, ngahasilkeun bagian precision cadang, bahan alus sarta saréat panas sarta, buktina sora

data 7.Stock braiding, fungsi .Braiding parameter jeung total produksi bisa bisi di sistem mesin braiding

 

parameter

Taya spindle 20 Spindle 24 Spindle 36 Spindle 48 Spindle 64 Spindle 96 Spindle 112 Spindle
material Kawat 0.16-0.5mm stainless steel kawat 0.18-0.5mm 
Bobbin cubage OD D = 84mm ID d = 32mm tinggi H = 202mm Cubage 956cm3 OD D = 78mm ID d = 32mm tinggi H = 152mm Cubage 603cm3
rpm Spindle 40RPM 35RPM 25RPM 17.5RPM 12RPM 7.8RPM 6.75RPM
nangtung Braiding 3-15 股
kakuatan Braiding 4.0KW 4.0KW 5.5KW 7.5KW 11.0KW 18.0KW 22.0KW
kakuatan traction 1.1KW 1.5KW
spring Spindle 1.5-15KG
diaméterna selang Braiding ≤22mm ≤30mm ≤50mm ≤80mm ≤150mm ≤230mm ≤350mm
beurat 1500kg 1575kg 2750kg 3200kg 4230kg 5600kg 7600kg

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!