Horisontal braiding Machine BFB24W-114DS

Short Description:

Pambuka bfb-W seri siji utawa pindho mesin braiding horisontal kacepetan dhuwur nganggo teknologi braiding kauntungan, kayata antarmuka manungsa mesin, kontrol mesin lan sel kontrol PLC, otomatis ndhuk, pindah transmisi ing -phase, pneumatic lan desain meksa hydraulic .wong mesin braiding bisa teka bener braiding siji utawa pindho. mesin braiding kita bisa digunakake ing dhuwur meksa karet selang .Otomat selang motor, auto drive ngowahi selang, selang brake, aplikasi rem selang, condit otomatis air ...


Detail produk

Tags Product

Pambuka

Bfb-W seri siji utawa pindho mesin braiding horisontal kacepetan dhuwur nganggo teknologi braiding kauntungan, kayata antarmuka manungsa mesin, kontrol mesin lan sel kontrol PLC, otomatis ndhuk, pindah transmisi ing -phase, pneumatic lan desain meksa hydraulic .wong mesin braiding bisa kayektenan braiding siji utawa pindho. mesin braiding kita bisa digunakake ing dhuwur meksa karet selang .Otomat selang motor, auto drive ngowahi selang, selang brake, aplikasi selang brake, otomatis online kondisi selang, kabel lan selang karet industri, selang plastik meningkat braiding.

 

fitur:

1 Salah wong bisa operasi saperangan mesin .Nalika Bobbin kosong, kabel bejat mesin bakal mungkasi .wong kedhep weker

2 Operational gampang, digital tampilan Setelan Jarak dening kontrol digital. Mesin roto tampilan kanthi tampilan digital

3 otomatis, teknologi Advantage, nganggo antarmuka manungsa mesin, PLC coder sel kontrol, kontrol mesin, ngetang fungsi, operasi.

4 kualitas Good, efficiency dhuwur .Kerepe digunakake tombol operasi efficiency .Ing njaba tetep kaping pindho liyane jinis mesin braiding

5 Design dipercaya, becik dipikir

gangguan 6.Less gawé bagean tliti nyisakke, penting apik lan nambani panas lan, bukti swara

data 7.Stock braiding, fungsi .Braiding parameter lan total produksi bisa bek in sistem mesin braiding

 

paramèter

Ora kumparan 20 Spindle 24 Spindle 36 Spindle 48 Spindle 64 Spindle 96 Spindle 112 Spindle
Material Wire 0.16-0.5mm Stainless kabel 0.18-0.5mm 
Bobbin cubage OD D = 84mm ID d = 32mm HIGH H = 202mm Cubage 956cm3 OD D = 78mm ID d = 32mm HIGH H = 152mm Cubage 603cm3
RPM kumparan 40RPM 35RPM 25RPM 17.5RPM 12RPM 7.8RPM 6.75RPM
stands braiding 3-15 股
daya braiding 4.0KW 4.0KW 5.5KW 7.5KW 11.0KW 18.0KW 22.0KW
daya traksi 1.1KW 1.5KW
spring kumparan 1.5-15KG
diameteripun selang braiding ≤22mm ≤30mm ≤50mm ≤80mm ≤150mm ≤230mm ≤350mm
bobot 1500kg 1575kg 2750kg 3200kg 4230kg 5600kg 7600kg

  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!