FAQs

FAQ

PYETJET MË TË SHPESHTA

Pse mund të rregulloje makinë thurje për të siguruar mostra?

çojë paqartë e konsumatorit për të hartuar devijim

Disa konsumatorët nuk shprehin në mënyrë të qartë në deklaratat e tyre. Disa pjesë kanë emra të ndryshëm dhe të kuptuarit nga industria. Kjo mund të çojë në devijime në hartimin porosi të makinave thurje. Nëse ka mostra të produktit, vonesa të shkaktuara nga komunikimit të dobët mund të reduktohet.

gjykimi i produktit është më e drejtpërdrejtë

Disa produkte, për shkak të strukturës së tyre unike procesit, mund të mos ketë qenë i kontaktuar nga prodhuesi më parë. Edhe në qoftë se ata janë deklaruar qartë, ata nuk do të jetë në gjendje të shpejt të kuptuar se çfarë lloj të produktit ata janë. Në qoftë se ata mund të japin mostra të produktit, ata më mirë mund të analizuar produktin. Procesi strukturore, dizajn porosi;

Krahasimi i përshtatshëm, mostër

Për produktet me porosi, krahasimi mostër është e nevojshme. Në rastin e mostrave, prodhuesi mund të shpejt të verifikojë nëse pjesët e blera të përmbushur nevojat, dhe kur produktet e prodhuara të përmbushur kërkesat;

Për klientët të cilët kanë përshtatur makinat gërsheta afrikane, ajo është e mirë për të dhënë mostrat që prodhuesi ka nevojë për të prodhuar. Nëse nuk ka mostra, të sigurojë vizatimet e produktit për të minimizuar pengesë e komunikimit mes dy palëve, dhe le makinë gërsheta afrikane prodhuesit prodhojë makinat më të mirë të cilësisë gërsheta afrikane.

Ndikimi i numrit të transportuesit gërsheta afrikane Machine në cilësinë e produktit
Numri i transportuesit për makinat gërsheta afrikane me shpejtësi të lartë është më shumë ose më pak. Edhe në qoftë se ne jemi gërsheta afrikane të njëjtin produkt, numri i spindles gërsheta afrikane përdoret gjithashtu mund të jenë të ndryshme. Numri i transportuesve do të ndikojnë drejtpërdrejt në kompleksitetin e strukturës makinë gërsheta afrikane dhe vështirësinë e gërsheta afrikane e produktit. Në përgjithësi, sa më i madh numri i transportuesit, më të larta çmimi i makinës gërsheta afrikane dhe produktet më të sakta gërsheta afrikane mund te bëhen. Numri i makinave gërsheta afrikane konsumatori zgjedh varet nga kërkesat për paraqitjen dhe performancën e produktit endur. Për shembull, hoses endur janë prodhuar gjithashtu duke përdorur një makinë gërsheta afrikane tel. makina gërsheta afrikane me një numër të madh të transportuesve janë të sigurt për të prodhuar braids finer dhe forcë më të mirë compressive. Në të njëjtën kohë, kostoja do të jetë më i lartë. Për të gjitha makinat gërshetim, numri i transportuesit është një referencë e rëndësishme për cilësinë e performancës së tyre. Numri i spindles makine gërshetim aktualisht prodhuara nga Benfair Teknologjisë shkon nga të rregullta 24, 36 spindles për një kompleks 72,120 spindles. Lloji i makinës gërsheta afrikane prodhuar varet nga nevojat e konsumatorit.

Duan të punojnë me ne?


WhatsApp Online Chat!