Lajme

 • Post time: Jun-14-2020

  Benfa assembly & crimper all-in-1 unit is manufactured and developed upon the assembly machine and crimping machine, it composed the function of both. Compared to the original assembly machine and crimper, the assembly and crimping process is done within a single-time operation , thus reduces...Lexo më shumë »

 • Post time: Jun-14-2020

  Consisted of 3 sets of 24 carrier horizontal braider, Benfa horizontal triple layer braider has the capacity to do complex multiple-layer braiding, which simplifies production transition process, concentrate braiding procedure, thus saves the resource and labor cost. Compared to single layer brai...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Maj-07-2018

  Si një ndërmarrje të vendosjes së standardeve në industrinë kineze çorape gërsheta afrikane, Benfair Teknologjia ka ruajtur gjithmonë një standard të lartë dhe kërkesat strikte mbi vete dhe ka vazhduar të ruajë agresivitetin e saj. Kompania merr pjesë në mënyrë aktive në aktivitete të ndryshme të dhomave vendore të Commer ...Lexo më shumë »

 • Ora Post: Maj-07-2018

  Kjo makinë gërsheta afrikane ka qenë gjithmonë shumë popullor në treg dhe është i njohur affectionately si "braider Xinchang". Përvetësimi i këtij reputacionit është e pandashme nga akumulimin e kësaj teknologjie për shumë vite në treg. Që nga themelimi i saj në 1998, kompania ka qenë focusin ...Lexo më shumë »

WhatsApp Online Chat!