Rreth nesh

20160615164634_1155E themeluar në vitin 1998, ajo është një sipërmarrje të teknologjisë e specializuar në projektimin dhe prodhimin e seri BF vertikale dhe horizontale të dy-dimensionale makinave automatike gërsheta afrikane, tre-dimensionale makinave automatike gërsheta afrikane, dhe pajisjeve të lidhura ndihmëse. Ajo ka bërë një prodhues i makinerive gërsheta afrikane dhe pajisjet e saj të ndihmës në Kinë. bazës së eksportit. Themeluar R & D qendër me Henan Universiteti i Shkencës dhe Teknologjisë, Zhejiang University Sci-Tech, dhe Universiteti Zhejiang të Universitetit të qytetit. Ajo është e angazhuar në kërkimin dhe zhvillimin e teknologjisë 3D gërsheta afrikane. Aktualisht, ajo ka 10 R & D personel, më shumë se 20 copë qendra CNC machine, veglave makine CNC, etj Ajo ka bërë makineri gërsheta afrikane Kinës dhe pajisjet e saj mbështetje prodhuesit të klasit të parë.

Të Intergrates kompani prodhojnë, kërkimit shkencor dhe të shitjes në një, dhe ka zhvilluar me sukses produkte serik të tilla si kontrollit numerik makina çorape gërshetim, makina e rrjetit tub gërshetim, CNC multi-layer përbërë makinave endje, CNC multi-layer makina gërsheta afrikane tela, dhe gërshetimit të kurrizit makina. aplikuar me sukses për 3 patentat e autorizuar kombëtare shpikje dhe 15 patentat model të shërbimeve, dhe hartuar dhe formuluar një standard kombëtar për makinat hose gërsheta afrikane. Produktet kryesore kanë kaluar certifikimit er dhe janë eksportuar në Gjermani, SHBA, Spanja, Britania e Madhe, Turqia, Japonia dhe vende të tjera. Makinë gërshetimit të flokëve ka qenë përdorur gjerësisht në gërshetim hidraulik banjo, presion të lartë hoses hidraulike, hoses Teflon, hoses gome presion, automotive ajrit të kondicionuar hoses, hoses frenave auto frenave, hoses spërkatës gome, vaj presion të lartë, hoses mjekësore, etj, Has një gamë të gjerë të grupeve të konsumatorëve dhe reputacion të mirë në treg në shtëpi dhe jashtë vendit.


WhatsApp Online Chat!