Probno tkanje stroja za pletenje vlakana tehnologije Benfa

Karbonska vlakna Benfa Technologystroj za pletenje pletenicanedavno je uspješno razvijen i ušao u fazu probnog tkanja.
U usporedbi s tradicionalnim materijalima, karbonska vlakna imaju karakteristike male težine i velike čvrstoće, što je vrlo dobar novi materijal.Može se široko koristiti u vrhunskim vrhunskim tehnologijama kao što su mehaničko kućište, zrakoplovstvo i zrakoplovstvo, te ima vrlo široke izglede za razvoj.
Benfa Technology pridaje veliku važnost istraživanju i razvoju ugljikatkanje vlakana, te je surađivao s mnogim velikim sveučilištima u istraživanju i razvoju tehnologije karbonskih vlakana.
U usporedbi s tradicionalnimstroj za upletanje crijevatvrtke Benfa Technology, stroj za pletenje karbonskih vlakana potpuno je drugačiji i po metodi tkanja i po tehnologiji primjene.Za Benfa Technology svi su aspekti novi izazovi.
Nakon što je proizvod izašao, Benfa Technology odmah je organizirala osoblje koje je izvršilo tkanje uzoraka na proizvodu, a rezultat uzorka bio je u skladu s očekivanjima.Ovo ukazuje na to da tehnologija stroja za pletenje karbonskih vlakana tvrtke Benfa Technology postaje zrelija i vjeruje se da bi se mogla staviti na tržište u serijama u bliskoj budućnosti.

 


Vrijeme objave: 4. studenog 2021
WhatsApp Online Chat!