90 selang Médis Series Braiding Mesin BFB24W-90CF

Pondok Description:

Vertical Automatic Hose Braiding Machine Series Introduce BFB-B vertical automatic hose braiding machine series(BFB-90 110 114 130 140 160 200 300)is a new set of automatic braiding equipment which is design and improved based on digesting and absorbing foreign advanced technology. The machine is widely used in company which produce wires .cable .weaved rubber tubes which endure high pressure .weaved rubber water hose .weaved ropes.tubes used in cars and motorebikes and rubber &...


jéntré produk

Tags produk

Nangtung otomatis selang Braiding Mesin Series
ngenalkeun
BFB-B nangtung otomatis selang braiding mesin runtuyan (BFB-90 110 114 130 140 160 200 300) mangrupakeun set anyar pakakas braiding otomatis nu rarancang jeung ningkat dumasar digesting sarta nyerep téhnologi canggih asing. mesin geus loba dipaké di parusahaan nu ngahasilkeun kawat .cable tabung karét .weaved nu endure tekanan tinggi karét .weaved cai selang ropes.tubes .weaved dipaké dina mobil na motorebikes jeung karét & plastik tabung di sprayer teflon selang tekanan tinggi. mesin geus fitur fellowing:
1) extent otomatis tinggi rusak, bobbin kosong atawa euweuh tube mesin otomatis timer ditutup
2) ngadopsi speed adjustable pikeun nampung pitch, teu kedah ngarobah gear
3) produksi efisiensi productived High tilu kali ti mesin dawam hadir per jam, anu rach produksi max jeung 98m / jam
4) noise Low, pangiriman jeung narik Sistim ngadopsi nyerep sora, ngurangan ngocok jeung alat inserting.
5) pangropéa Mudah, pangiriman struktur fleksibel gampang install jeung cabut
6) Spindle ngadopsi parabot elastis na adjustable, posisi depentable, gampang, merenah tur fléksibel install bobbin
7) abrasion Leutik tur panjang maké hirup nyandak bagian konci dipaké bahan alus teuing ngukut perlakuan panas sarta alat-alat pelumas.
8) braider motor na traction motor drived motor servo

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!