Машина за хоризонтална плетенка со една палуба на жица со јачина на истегнување BFB24W-200CF

Краток опис:

Вовед единечна или двојна хоризонтална машина за плетење со голема брзина од серијата BFB-W ја прифаќа технологијата за плетење со предност, како што е интерфејсот на човечката машина, инвертерската контрола и контролната ќелија на PLC, автоматско подмачкување, преносната опрема во фаза, дизајнот на пневматски и хидрауличен притисок. машината за плетење може да се оствари едно или двојно плетенка .Нашата машина за плетење може да се користи во гумено црево со висок притисок. црево за автоматско моторно црево, црево за вртење за автоматско возење, црево за сопирање, нанесете го цревото за сопирање, автоматско уредување на воздухот...


Детали за производот

Ознаки на производи

Вовед

BFB-W серијата единечна или двојна хоризонтална машина за плетење со голема брзина ја прифаќа технологијата за плетење со предност, како што е интерфејсот на човечката машина, контролата на инвертерот и контролната ќелија на PLC, автоматско подмачкување, преносната опрема во фаза, дизајнот на пневматски и хидрауличен притисок. машината за плетенка може да се оствари едно или двојно плетенка .Нашата машина за плетење може да се користи во гумено црево со висок притисок. Црево за автоматско моторно црево, црево за вртење за автоматско возење, црево за сопирање, нанесете го цревото за сопирање, цревото за автоматско климатизација, кабелско и индустриско гумено црево, засилено плетење на пластичното црево.

 

Карактеристики:

1 Едно лице може да ракува со неколку машини .кога машината е празна , жицата ќе се скрши машината ќе престане .треперењето на алармот

2 Лесен, дигитален дисплеј за работа Поставување јачина со дигитална контрола.Машината работи со дигитален дисплеј

3 Автоматски, предност технологија, усвојување интерфејс со човечка машина, кодер за контрола на ќелиите со PLC, контрола на инвертер, функција за броење, работа.

4 Добар квалитет, висока ефикасност. Често се користи копче за работа надвор фиксно. Ефикасноста е двојно друга машина за плетење

5 Дизајнот е сигурен, добар изглед

6. Помал шум, произведуваат прецизни резервни делови, добар материјал и термичка обработка и звучен доказ

7.Податоците за залиха за плетење, функција.Параметарот на плетенка и вкупното производство може да се складираат во системот на машина за плетење

 

Параметри

Без вретено 20 Вретено 24 Вретено 36 Вретено 48 Вретено 64 Вретено 96 Вретено 112 Вретено
Материјал Жица 0,16-0,5мм Жица од не'рѓосувачки челик 0,18-0,5мм 
Бобина коцка OD D=84mm ID d=32mm ВИСОК H=202mm Cubage 956cm3OD D=78mm ID d=32mm ВИСОК H=152mm Cubage 603cm3
Вртените на вретеното 40 вртежи во минута 35 вртежи во минута 25 вртежи во минута 17,5 вртежи во минута 12 вртежи во минута 7,8 вртежи во минута 6,75 вртежи во минута
Насоки за плетење 3-15 нишки
Моќ на плетенка 4,0 KW 4,0 KW 5,5 KW 7,5 KW 11,0 KW 18,0 KW 22,0 KW
Моќ на влечење 1,5 KW 1,8 KW
Вретено пружина 1,5-15 кг
Дијаметар на цревото за плетенка ≤22 мм ≤30 mm ≤50 mm ≤80 mm ≤150 мм ≤230 mm ≤350 mm
Тежина 1500 кг 1575 кг 2750 кг 3200 кг 4230 кг 5600 кг 7600 кг

  • Претходно:
  • Следно:

  • Поврзани производи

    WhatsApp онлајн разговор!