Otomatis Njupuk Up Machine BFSJ-1100

Short Description:

Pambuka Dirancang lan dikembangaké dening perusahaan kita, BFSF-A njupuk munggah seriees mesin pesawat saka peralatan assessory anyar kanggo braidng mesin kanggo njupuk munggah tabung alus automatically.It iki digunakake digunakake ing perusahaan kang gawé kabel, kabel, label tabung karet kang keno dhuwur meksa, label tabung banyu karet, label tali, tabung digunakake ing mobil lan motorbikes lan karet & plastik tabung ing sprayer. mesin nduweni fitur fellowing: 1) munggah dhewe lan tiba njupuk munggah rol: Tambah gawé sf ...


Detail produk

Tags Product

Pambuka

Dirancang lan dikembangaké dening perusahaan kita, BFSF-A njupuk munggah seriees mesin wis pesawat saka peralatan assessory anyar kanggo braidng mesin kanggo njupuk munggah tabung alus automatically.It iki digunakake digunakake ing perusahaan kang gawé kabel, kabel, label tabung karet kang keno dhuwur meksa , label tabung banyu karet, tali label, tabung digunakake ing mobil lan motorbikes lan karet & plastik tabung ing sprayer. mesin nduweni fitur fellowing:
1) munggah dhewe lan tiba njupuk munggah rol: Tambah pametumu sffiency, ngurangi intension pegawe manungsa
2) njupuk munggah kacepetan nganggo kacepetan luwes: kacepetan luwes luwih trep lan exactly.and bisa connet karo mesin braidng kontemporer
3) njupuk munggah ngatur orderliness: ngadopsi beeline mbayar mati sistem, mbayar mati Jarak bisa djust
4) njupuk munggah pasukan tau tensile teka ture njupuk munggah placidity
BFSJ-800
BFSJ-1100
BFSJ-1600
Motor Power
0.18kw
0.75kw
2.2kw
RPM
Konversi frekuensi
Tegangan
3 Phase 380V 50HZ
Length saka rol
≤800mm
≤1100mm
≤1600mm
Njupuk munggah cara
Manual utawa Pneumatic

 


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!